glumsoelokalraad@gmail.com
Tryk her og se referater og dagsorden for Glumsø og Omegns Lokalråd

Som regisstreret forening i Næstved kommune - se her:

 

Gratis adgang til Fonde.dk

Næstved Kommune har fået mulighed for at give alle medarbejdere, foreninger og frivillige gratis adgang til Fonde.dk, der er Danmarks største online fondsdatabase.

På siden er der løbende nyheder om finansieringsmuligheder, tips og tricks, online-undervisning og – ikke mindst – en super søgefunktion blandt alle de forskellige private og offentlige fonde og puljer, der findes. Siden dækker en bred vifte af emner inden for kultur, natur, fritid, iværksætteri, ældre, børn, arkitektur og meget mere. Det kan klart anbefales!

Gratis adgang for frivillige og foreninger i Næstved Kommune

Aftalen med Fonde.dk betyder, at alle foreninger og frivillige i Næstved Kommune gratis kan oprette sig som brugere. Formålet er at give vores foreninger og frivillige de bedste betingelser for at kunne fundraise til de mange projekter og gode ideer i sidder med, rundt om i kommunen.

Se mere her: Fonde.dk | Næstved Kommune (naestved.dk)

 

Rågekolonier i Glumsø by

Der har været en del henvendelser til Lokalrådets bestyrelse fra borgere i Glumsø by som føler sig generet af mange råger / rågekolonier i byen.
Bestyrelse vil prøve at få løst problemet, men inden vi går videre med sagen, vil vi bede borgere, der er generet af en rågekoloni, om at kontakte os på mail: glumsoelokalraad@gmail.com eller udfylde nedenstående skema. Dette skal være gjort senest 10. marts 2023

Registering af rågekolonier i Glumsø by:
Kontaktperson: *
Adresse: *
Telefon:  
E-mail: *
Besked *
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes