Dansk Cykel museums venner


Dansk Cykel museum
Åbent 1. maj til 1. oktober

Sorøvej 8, 4171 Glumsø
Mobil 21310296http://www.puchklub.dk/cm406/

Se den store væltepeter

 
Damernes store interesse er symaskinerne
Indehaveren af Glumsø Cykel- og Knallertmuseum Peder Martin Johansen viser rundt og fortæller godt og spændende om de mange museumsgenstande
Postbudene brugte også cykler, kom og besøg Glumsø Cykel- og Knallertmuseum
Der er mulighed for at prøve nogle af de gamle køretøjer og til de unge og børnene er der sjove og skægge cykler til rådighed.
Små gamle butikker i Glumsø Cykel- og knallertmuseum
Dansk Cykel Museums Venner og Sjællands Veteranknallert Klub er gået sammen om at skabe et unikt og levende museum, som kan vise hele den tohjulede udvikling og dens konsekvenser, idet de to klubber tilsammen råder over Skandinaviens største samling af tohjulede transportmidler.  Der vises cyklens og knallertens historie i opstillinger og tableauer.
Der er mulighed for at prøve nogle af de gamle køretøjer og til de unge og børnene er der sjove og skægge cykler til rådighed.

Dansk Cykel Museums Venner 
er stiftet 1 1988 og i den forløbne periode er der blevet indsamletSkandinaviens største samling af cykler og cykelhistoriske genstande.

Sjællands Veteranknallert Klub (SVK)
er i dag Sjællands største og mest aktive klub med mange medlemsaktiviteter og løb. 
Dens medlemmer gør en uvurderlig indsats for at fremme og vedligeholde museets knallertafdeling.
Foreningen støtter og arbejder frivillig og ulønnet, for at skabe de bedste forhold og trivselsbetingelser
for Cykel og knallertmuseet i Glumsø. Årligt kontingent 200 kr
Dit navn:  
Din kommentar:  
21-11-2018
Evald Sørensen :
Jeg har en klassisk svensk cykel stående, helt original, formodentlig fra 50'erne. Er det noget for museet?
20-06-2016
Peder Johansen DCMs venner:
Svar til Preben Holst, Dansk Cykel museuems venner holder Klubaftner den første Tirsdag i hver måned, undtaget august, de begynder lidt flydende ca. 18.00 til 18.30 hvor flere selv medbringer lidt mad, så er der lidt snak frem og tilbage vedr. cykler, nogle har bytte/salg effekter med og andre arbejder lidt med museets samlinger, som regel slutter vi af med kaffe og lidt kage omkring 9.00 - 22.30 idet flere har langt at køre. Man møder bare op og prøver det af, så kan man efterfølgende melde sig ind.
20-06-2016
Preben Holst:
Efter at have været til BANANI cykeltræf i Tisvildeleje  var der flere der sagde at det var muligt at melde sig ind i foreningen,men hvornår starter i op igen september eller 1 januar?Med festlig hilsen og højt humør fra Preben Holst Køjevænget 70 2791 Dragør .