HOSPICS MIDTSJÆLLAND


Kontakt                                                Vedtægter                                          Glumsø og omegn
Under oprettelse Støtteforeningen for Hospice Midtsjælland.

Pressemeddelelse
 
Hospice giver mulighed for en tryg og sikker afslutning på livet, men der er slet ikke pladser nok. Hele Sjælland har kun tre tilbud, og belægningsprocenten er næsten 100 %. Det betyder, at de fleste mennesker er henvist til at dø hjemme eller på hospitalet – måske plaget af smerter.
En arbejdsgruppe fra Glumsø har taget initiativ til at etablere et nyt hospice i Glumsø. Midt på Sjælland, tæt på stationen og med naturen lige uden for vinduerne rækker Hospice Midtsjælland ud til mennesker i den sidste del af livet. Nye klimavenlige bygninger i ét plan skal danne rammen om en harmonisk og værdig afslutning på livet.
Det er hårdt arbejde at etablere en ny institution, og der er derfor brug for alle gode kræfter – både i form at moralsk opbakning og i form af frivillige. Støtteforeningen dannes ved en stiftende generalforsamling den 8. juni kl. 19 i Den gule Café i Glumsø. Alle er velkomne – både de nysgerrige og dem, der allerede nu ved, at de har et overskud, de vil kanalisere ind i den gode sag.
 
Flere oplysninger kan fås ved henvendelse til
Thomas Knudsen, telefon 21 44 97 99 eller mail: thomas.s.knudsen@mail.dk
 
Vores mail add er:

hospicemsj@mail.dk