Vinterfantasier i Glumsø med Ensemble Storstrøm.
Kulturforeningen Rejseladen i Glumsø inviterer til en gratis koncert med Ensemble Storstrøm den 17.november 2022 kl.20 i ”Aktivitets-og Medborgerhuset ”Kroen”. Storegade 2, Glumsø. Alle er velkomne og der er fri entré.
Ensemble Storstrøm giver en række koncerter i Sydsjælland og Lolland-Falster. Således kommer fem af Ensemblets musikere til Glumsø med et spændende og afvekslende koncertprogram med titlen: ”Vinterfantasi med fugle”. 
Programmet indledes med ”Kakadu variationer” en klavertrio for violin, cello og flygel fra 1824 af Beethoven. Så følger et af musikhistoriens mesterværker: Trio for klarinet, cello og flygel fra 1892 af Brahms.
Efter pausen spiller de fem musikere i forskellige instrumentsammensætninger et værk af den kendte amerikanske komponist Ned Norem. I 12 korte musikalske billeder forvandler komponisten sine drømme, tanker og forestillinger om vinter til musik.
Koncerten varer ca. 1½ time inklusive pausen, hvor Café ”Rejseladen” er åben.
Få en ekstra festlig aften ved at bestille en koncertmenu til kl.18 i Café ”Rejseladen”. Menuen, hovedret og dessert, koster 130 kr. og skal bestilles forud på www.rejseladen.dk eller i Café ”Rejseladen”, Storegade2, Glumsø, tlf:42524171 i Caféens åbningstid.
Koncerten er arrangeret af ”Kulturforeningen Rejseladen” og Ensemble Storstrøm. Den er støttet af Næstved Kommune og Glumsø Lokalråd.