Glumsø Lokalråd » Aktiviteter og Interessegrupper » Glumsø på Sjællandsleden

Glumsø på Sjællandsleden
For mere information kontakt:
Jens Knudsen, Skolevej 4, 4171 Glumsø. Mobil:  3051 8182.
E-mail: jensnknudsen@gmail.com


Glumsø på Sjællandsleden


Sjællandsleden er i nærheden af Glumsø Lokale område. Der har været mange, der har omtalt muligheden for at denne kunne få et ekstra sving gennem Glumsø. Det kunne tilføre området noget nyt med vandrende turister, og også byen kunne udvikle sig i retning af at tilbyde noget, der synes at tiltrække turister til at gå gennem vort område. Er der noget særligt ved at gå denne vej eller tage udgangspunkt via offentligt transport til at starte herfra (nogenlunde midtvejs) og have muligheden for en kortere tur i begge retninger af Sjællandsleden.
 
Mod Nord er Sjællandsleden i Sorø Kommune lige på den anden side af Susåen. Stykket til Glumsø kunne være via Spangen ved Næsby og en af Kløverstierne. Mod syd er Sjællandsleden ved Holløse mølle og kan nås via Hjertestien omkring Glumsø Sø og af private veje/lidt ny stistykker til Holløse mølle.
 
Det kunne hjælpe på de igangværende opgaver med Spangen ved Næsby og Kløverstier at indkredse om Glumsø kunne være et sted for vandrere at søge mod, så indsatsen også kunne have denne sidegevinst med at åbne mulighed for Sjællandsleden.
 
Er det bare en vision eller har Glumsø noget at tilbyde vandrere. Overnatningsforhold, festlige lejligheder, beskrivelser om hvad der kan ses på ruten nær vort område ad stier mod nord og syd? Sæt X ud fra ”Glumsø på Sjællandsleden”, hvis du også synes, at det er en god idé…
 
For mere information kontakt:
Jens Knudsen, Skolevej 4, 4171 Glumsø. Mobil:  3051 8182.
E-mail: jensnknudsen@gmail.com