Glumsø By-varme
Efter et velbesøgt info møde den 13 okt. vil der her blive lagt ud de præsentationer som Næstved kommune og E-on fremviste.
Potentiale i Glumsø (1.0 Mb)
E.ON Præsentation (2.6 Mb)


TV2 Øst har også Glumsø på “forsiden”:
https://www.tv2east.dk/naestved/borgermoede-i-glumsoe-gas-kan-vaere-fortid-i-byen


Ligeledes ligger "Interesse tilsagn" sedlen eletronisk nedenfor
HUSK at skrive i bemærkningen om I/DU er interesseret i en kommende fjernvarmetilslutning og om du yderliger gerne vil deltage i en kommende arbejdsgruppe/interessegruppe
.
INTERESSE TILSAGN:
Kontaktperson:  
Adresse:  
By:  
Telefon:  
E-mail: *
Besked  
Anti-Spam Code:

*  Skal udfyldes


Foto Kim Larsen

Baggrund 

Byrådet har godkendt Varmeplan 2022-2030 i august. På baggrund af screeningen i Varmeplan 2022-2030 for, hvor der er potentialer for fjernvarme, har Næstved Kommune gennem nogle måneder været i dialog med E.ON om, hvorvidt de kunne se muligheder i at etablere fjernvarme i Glumsø. Dialogen har været positiv og E.ON ser indtil videre et teknisk og varmemæssigt potentiale til at udarbejde et projektforslag. (Det er projektforslag, der rent juridisk vil afgøre, om der kan komme fjernvarme. Når projektforslaget er udarbejdet indsendes det til myndighedsbehandling, og Klima-, Miljø- og Friluftsturismeudvalget behandler/godkender projektforslaget. Først herefter må der udrulles fjernvarme).Velbesøgt info møde den 13 okt. med præsentationer fra
Næstved kommune og E-on .

Fjernvarme i Glumsø?

 
Borgermøde den 13. oktober kl 19.00 i Glumsø Hallen.
 
Glumsø & Omegns Lokalråds bestyrelse var den 16. september til et møde med Næstved Kommune og Energiselskabet E.ON. Formålet med mødet var at informere Lokalrådets bestyrelse om mulighederne for at etablere fjernvarme i Glumsø By.
 
Lokalrådets bestyrelse fandt informationerne interessante, og de ønsker, at alle borgere i Glumsø skal oplyses om mulighederne så hurtigt som muligt. Derfor bliver der afholdt Borgermøde i Glumsø Hallen den 13. oktober kl. 19.00, hvor Næstved Kommune og Energiselskabet E.ON deltager. På mødet vil man også spørge deltagerne, hvem der er interesseret i at tilslutte sig fjernvarme i Glumsø By og hvem, der vil deltage i en arbejdsgruppe omkring oprettelse af Glumsø Byvarme.
 
Bestyrelsen for Glumsø & Omegns Lokalråd, håber at rigtig mange af borgerne i Glumsø vil møde op.