Glumsø Station » Cykelparkering
Tilbage til forsiden

April 2020
Mangler du din cykel/knallert?
I forbindelse med ombygningen af Glumsø Station har vi flyttet en cykel og en knallert, som begge var fastlåst.
Hvis du er indehaver af én af dem, så kontakt vores entreprenør:
Formand Preben Sørensen fra Barslund A/S: 3164 2639

Med venlig hilsen Banedanmark
Glumsø marts 2019
Aflåst cykelparkering på Glumsø Station
 
 
 
 
 
 
Siden efteråret 2017 har Lokalrådet for Glumsø og Omegn etableret mulighed for at få sin cykel opbevaret i aflåst del af cykelparkeringen på Glumsø station. Den aflåste cykelparkering er ikke - og bliver heller ikke – en DSB service, men drives efter samme regelsæt, som DSB p.t. benytter på udvalgte stationer:
  • Den aflåste cykelparkering er alene forbeholdt almindelige cykler, herunder el-cykler, men ikke ladcykler, ”christania cykler” og cykler med påmonteret anhænger.
  • Der kan være begrænset plads i den aflåste cykelparkering.
  • Husk altid at låse din cykel og sørge for, at denne er forsikret – lokalrådet er uden ansvar, selvom cyklen står i den aflåste del.
  • Nøglekortet kan ikke tilbagebetales.
Nuværende nøglekort vil kun kunne anvendes på Glumsø station, indtil låsene stilles om søndag 7. april 2019 – derefter kræves et nyt kort.
 
Du køber et (nyt) nøglekort ved at skrive en SMS til 4064 2416 og anføre dit navn og adresse. Hvis der stadig er kort, vil du blive bedt om at indbetale 100 kr. på MobilePay. Kortet vil så blive leveret på din adresse indenfor 5-7 dage. Prisen er fastsat ud fra en forventning om, at lokalrådet driver den aflåste cykelparkering i minimum et år fra nu – såfremt dette ikke bliver tilfældet, vil halvdelen af beløbet blive refunderet ved henvendelse til lokalrådet.
For eventuel yderligere info: Skriv til mortenschmidtpedersen@sol.dk
 
Mvh. Lokalrådet for Glumsø og Omegn