.

GLUMSØ SE BYGGET PÅ FRIVILLIGE OG VI TAKKER FOR VI ER HELDIGE OG HAR MANGE-


Vil du være frivillig?

Der er mange muligheder, når du ønsker at yde en frivillig indsats. Både typen af arbejdsopgaver, tidsforbrug og ansvar varierer meget. Du kan fx bruge dine faglige kompetencer i en forening, eller du kan prøve kræfter med nye opgaver. Vi hjælper dig med at finde relevante frivilligjobs og tilbyder også en afklarende samtale, så du finder det, der passer til dine ønsker og kompetencer.

Under menupunktet Bliv frivillig finder du mere information om at være frivillig.

 

 

REJSELADEN

Flere frivillige til Kulturforeningen Rejseladen.

Vi søger flere frivillige til vores sprudlende cafémiljø i Glumsø.

Du behøver ikke at have ild i rumpen, men det hjælper! Vi kan tilbyde grundig oplæring og derefter fra 3-4 bar- eller køkkenvagter om måneden.

Kan du lide at lave mad til mange (op til 30 ved fuldt hus), så betaler vi dit hygiejnekursus.

En vagt er på fire timer. Hvis du bedre kan lide at lave arrangementer, har vi bestemt også brug for dig.

Vi er gode til at have travlt, og vi har en frisk men kærlig omgangsform, og vi har mange tilfredse kunder.

Har du lyst og mod på det, så kontakt os i cafeen eller pr. telefon 3025 1402 i åbningstiden eller pr. email kontakt@rejseladen.dk

 BIOGRAFEN

 

Har du lyst til at være med??

Som frivillige får vi ikke løn for vores arbejde. Vi gør det, fordi vi synes det er sjovt og spændende, og vi gør det, fordi vi har lyst til at gøre noget sammen med andre. Og så gør vi det, fordi vi synes, det er rigtigt vigtigt, at der er en biograf og et kulturhus i Glumsø, hvor alle aldersgrupper kan komme og få nogle gode oplevelser! Vi har et rigtig godt samarbejde i vores forskellige arbejdsgrupper og på tværs af grupperne. Og vi kan lide kontakten med vores publikum til film og musik og andre aktiviteter.

Hvis du er interesseret i at få mere at vide og evt. søge optagelse i biografgruppen, kan du få kontakt med biografen ved at ringe til Kirsten Andersen på tlf. 28116697 eller skrive til hende på e-mail: torben.wibe.andersen@tdcadsl.dk

Vi glæder os til at møde dig!

Lokalrådet

 


  

Bliv frivillig

Klik her og se listen over foreninger du kan